Actiuni Umanitare #StopCovid19

Martie 2020
Actiuni Umanitare #StopCovid19 Pe fiecare dintre noi pandemia Covid 19 ne-a luat prin surprindere, ne-a schimbat viața, obiceiurile de fiecare zi, modul de a privi lumea si comunitatea din care facem parte. Cei aflati in linia intai, medici, asistente, intreg personalul medical, dar si cei care se afla intr-o situatie vulnerabila datoritaa acestui virus, au mare nevoie de ajutor in aceste momente.

Este o perioada in care a face bine inseamna a sprijini nevoile comunitatii pentru a trece peste provocarea Covid-19. Ne bucuram asadar, ca am putut sa finalizam in luna martie urmatoarele actiuni:

✓ Achizitie si livrare de produse de igiena pentru 120 persoane aflate in carantina in judesul Arad. Stocul a fost distribuit integral beneficiarilor.

✓ Achizitie si livrare aparat de ventilat + accesorii in favoarea Spitalului Victor Babes Timisoara. Aparatul a fost livrat la spital, functioneaza si este folosit din plin.

✓ Coparticipare la achizitie si livrare aparat pentru testatare Covid-19 in favoarea Spitalului Judetean Arad. Aparatul a ajuns la spital, este functional, se fac testari.

✓ Achizitie si livrare 1000 masti chirurghicale in favoarea Spitalelor Municipal si Judetean din Arad. Mastile au fost predate celor 2 spitale.

✓ Achizitie si livrare frigider pentru pastrarea probelor de teste in favoarea Directiei de Sanatate Publica Arad. Frigiderul a fost predat catre DSP Arad si este functional.

In luna aprilie, ramanem impreuna pentru a-i sprijini in continuare pe cei afectati de noua pandemie. In felul acesta suntem increzatori ca, odata ce vom depasi aceasta criza, ne vom putea continua misiunea de a sprijini copiii si educatia lor.