Implica-te si tu

Fii alaturi de noi in misiunea de a sprijini tinerii si educatia lor. O poti face prin intermediul Fundatiei Alber, alegand una dintre metodele de mai jos.

Redirectioneaza 3.5%


Termen de depunere:
25 mai 2023
Redirectioneaza 3,5%, in 2 pasi simpli

1. Descarca, completeaza cu datele personale semneaza formularul de mai jos daca in 2022 ai obtnut venituri din:
- salarii si asimilate salariilor
- pensii
- activitati independente
- drepturi de proprietate intelectuala, altele decat cele pentru care venitul net se determina in sistem real
- cedarea folosintei bunurilor, pentru care venitul net se determina pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

2. Depune personal sau trimite prin posta sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii, la Administratia Financiara de care apartii.

Redirectioneaza din impozitul pe profit

20% din impozitul pe profit datorat
0,75% din cifra de afaceri

Legea sponsorizarii si Codul fiscal permit socieatilor comerciale platitoare de impozit pe profit sa ofere sponsorizari catre un ONG.

Cheltuiala cu sponsorizarea oferita nu este o cheltuiala deductibila fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adica poate reduce impozitul pe profit de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite, cu condtia respectarii urmatoarelor limite: 20% din impozitul pe profit si 0,75% din cifra de afaceri.

Doneaza direct

Fundatia Alber este acreditata sub numarul 4105/26.10.2018 si a obtinut licenta pentru serviciul Centrul de Consiliere Parinti si Copii sub numarul 3528/27.05.2019

Poti sa te alaturi si tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitatile defavorizate. Implica-te si doneaza direct in contul Fundtatiei Alber.

Banca Transilvania
RO87BTRLRONCRT0404461901