Implica-te si tu

Fii alaturi de noi in misiunea de a sprijini tinerii si educatia lor. O poti face prin intermediul Fundatiei Alber, alegand una dintre metodele de mai jos.

Redirectioneaza 3.5%

Completeaza, semneaza si trimite formularul 230 online.
Echipa noastra se va ocupa sa depuna formularul la ANAF.


1. Daca in 2023 ai obtinut venituri din:
- salarii si asimilate salariilor
- pensii
- activitati independente
- drepturi de proprietate intelectuala, altele decat cele pentru care venitul net se determina in sistem real
- cedarea folosintei bunurilor, pentru care venitul net se determina pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

2. Completeaza formularul 230 disponibil pe link-ul de mai jos:

Redirectioneaza din impozitul pe profit

20% din impozitul pe profit datorat
0,75% din cifra de afaceri

Legea sponsorizarii si Codul fiscal permit socieatilor comerciale platitoare de impozit pe profit sa ofere sponsorizari catre un ONG.

Cheltuiala cu sponsorizarea oferita nu este o cheltuiala deductibila fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adica poate reduce impozitul pe profit de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite, cu condtia respectarii urmatoarelor limite: 20% din impozitul pe profit si 0,75% din cifra de afaceri.

Doneaza direct

Fundatia Alber este acreditata sub numarul 4105/26.10.2018 si a obtinut licenta pentru serviciul Centrul de Consiliere Parinti si Copii sub numarul 3528/27.05.2019

Poti sa te alaturi si tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitatile defavorizate. Implica-te si doneaza direct in contul Fundtatiei Alber.

Banca Transilvania
RO87BTRLRONCRT0404461901