iScoala Verde

O scoala mai verde, o comunitate mai frumoasa
iScoala Verde Scoala Gimnaziale ,,Gabriel Brola" din Buteni
Pe 8 iulie 2021 am inaugurat ,,Grădina de sub nuc ", un spațiu verde nou amenajat în curtea Școlii Gimnaziale ,,Gabriel Brola" din Buteni. Este prima dintre cele 3 școli câștigatoare a programului iȘcoala Verde 2021.
A fost o zi speciala pentru noi văzând reacția copiilor și bucuria din ochii lor. Invitatul acestui eveniment a fost actrița Georgiana Popan care ne-a oferit ca de obicei momente magice.
Le mulțumim tuturor celor care s- au implicat in acest proiect, cu speranta ca am reușit sa- i facem pe copii sa vina cu drag la școala.
Vânt bun in pânze!
________
Această amenajare a fost realizată împreuna cu Primaria Buteni și Școala Gimnazială ,, Gabriel Brola" Buteni.
Sponsorul acestui proiect este ARED - Arad Real Estate Development căruia îi mulțumim tare mult pentru sprijin.
Partener in acest program a fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

Școala Gimnaziala ”Lazăr Tâmpa” din Almaș
2400 mp de spațiu verde, peste 50 de persoane implicate în lucrările de amenajare (primăria Almaș, profesori, voluntari, agenti economici locali, părinți și copii), 19 #profesori, 246 de eelevi ai Școlii Gimnaziale ”Lazăr Tâmpa” din Almaș în calitate de beneficiari direcți și 2560 de beneficiari indirecti sunt doar câteva cifre care să exprime ce a însemnat pentru noi acest efort comun pentru implementarea programului iȘcoala Verde 2021 la Almaș.
Școala Gimnazială ”Lazăr Tâmpa” din Almaș este a doua dintre cele trei școli #câștigătoare, iar #inaugurarea curții de scoală nou amenajată a avut loc în 5 octombrie 2021, într-o zi superbă de toamnă, de ziua #educației. Am sărbătorit aceasta bucurie comună ghidati de copii, de activitățile realizate de ei, activități menite să exemplifice cum și spatiul exterior poate fi mijloc și instrument de învățare.
A fost o zi absolut minunata pentru că am putut trăi pe viu miracolul faptelor bune strânse mână de la mână, om de la om.
________
Această amenajare a fost realizată împreună cu Primaria Almaș, profesorii și părinții elevilor, elevii școlii dar și agenți economici locali.
Sponsorul fundatiei Alber pentru acest proiect este ARED - Arad Real Estate Development căruia îi mulțumim tare mult pentru sprijin.
Partener în acest program a fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.