Asociatia Culturala Tu si EU

Teatru si Arte asociate
Asociatia Culturala Tu si EU Proiectul Teatru si Arte asociate si-a propus sa ajute si sa incurajeze copiii și tinerii din grupuri vulnerabile (copii și tineri aflați în aflati in sistemul de protectie al statului roman) să descopere și să-și dezvolte aptitudinile educaționale, emoționale și sociale, prin participarea la activități culturale și educative sub forma de ateliere/tabere, în care mijloacele artistice sunt principala modalitate de intervenție direct la nivel individual și comunitar. Prin organizarea de activitati educative ce promoveaza incluziunea si dezvoltarea aptitudinilor educationale, emotionale si sociale ale beneficiarilor prin ateliere culturale si recreative, i-am ajutat sa se cunoasca pe sine și sa se simta integrați in societate. Am venit în întâmpinarea acestor dificultăți cu care se confruntă grupul țintă selectat, prin activități recreative, educative și culturale sub forma ateliere de teatru si flim, arte asociate, tabara educativa.
Data castigarii: 13.12.2023